Héérlijk eten in Rotterdam: Restaurant The Millèn

In het hart van Rotterdam, tegenover het Centraal Station, vindt u restaurant The Millèn. Eigenaar is Wim Severein en hij is ook chef-kok. The Millèn is gevestigd op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel in de iconische Millenniumtoren.

The Millèn levert uitzonderlijk lekker eten en heeft een Michelin ster! Jazeker, in 2018 kreeg het restaurant een ster. Fijnproevers en liefhebbers van lekker eten ontsnappen hier even aan de hectiek van de altijd bruisende metropool. Zij genieten bij restaurant The Millèn van een culinaire lunch of diner.

Pure ingrediënten, altijd het beste van het seizoen

Eigenaar en chef kok Wim Severein: ‘Onze liefde voor het serveren van heerlijk eten vertaalt zich in verrassende menu’s waarin pure ingrediënten uit het seizoen de basis vormen. We selecteren hiervoor de beste ingrediënten en producten, die met zorg en aandacht door onze leveranciers worden aangeboden. Leveranciers die maar één doel hebben: de mooiste producten leveren. Dat doel hebben wij ook en dit proeven onze gasten meteen!’

‘En ja, ik zeg “wij”, want onze gasten bedanken mij veelal, maar zonder mijn medewerkers gaat ’t ècht niet hoor! Mijn dank gaat uit naar mijn gemotiveerd, toegewijd en hecht team!’

The Millèn is behalve zondag en maandag elke avond geopend en in het najaar en de winter donderdag en vrijdag ook voor lunch. Severein: ‘Volgend jaar in het vroege voorjaar starten we weer met vier dagen lunch, dus dinsdag en woensdag erbij.’

Terug naar de cruise terminal met Metro, taxi of… een prachtige wandeling maken langs de “Westersingel” een route met vele kunstobjecten in de buitenruimte, waaronder ook één van Picasso!

The Millèn
Weena 686 (tegenover het Centraal Station)
Telefoon: 0031 10 4302333
restaurantthemillen.nl