Nieuwe “klassieke” blues voor jarige Holland Amerika Lijn

“Cruise Port Rotterdam is succesvol. Er arriveren jaarlijks zo’n 80 cruiseschepen. Dat succes dankt stad en haven mede aan de Holland Amerika Lijn. Zij heeft vanaf het prille begin, eind vorige eeuw, geloofd in cruisen naar Rotterdam. Niet alleen als aanlegplaats maar ook door in Rotterdam haar Europese hoofdkantoor te vestigen en haar schepen te laten dopen. Zoals in mei 2016 nog het ms Koningsdam, gedoopt door Hare Majesteit Koningin Maxima. Het Havenbedrijf ondersteunt Cruise Port Rotterdam van harte. Het bezoek van cruiseschepen aan Rotterdam is goed voor de lokale en regionale economie. Het zorgt ervoor dat bijna wekelijks cruiseschepen zijn te bewonderen in het centrum van Rotterdam. Dat is goed voor de band tussen stad en haven”, aldus Ronald Paul, COO van het Havenbedrijf Rotterdam.