Turnaround & Transit Call News

Behalve de wekelijkse (tot 2 november) glimlach van AIDAperla heeft Rotterdam nog meer fraaie cruiseschepen verwelkomd deze zomer. Uiteraard ms Rotterdam die 5 augustus terugkwam van de giga mooie cruise langs Groenland, IJsland en New Foundland naar Boston en terug, Queen Elizabeth die 29 juli terugkeerde van een twee weken cruise rond de Britse eilanden en vervolgens weer twee weken weg was (vanuit Rotterdam naar Sint Petersburg en terug), Independence of the Seas (29 augustus) en 2 september MSC Orchestra die een dagje Rotterdam deed. Independence of the Seas komt nog een keer naar Rotterdam, dit najaar (21 oktober). Tijdens de Wereld Haven Dagen lag ms Magellan er een dag. Ook die komt nog een keer (29 oktober) en we begroeten Royal Princess, Balmoral, Astoria (3 keer), Columbus en Seabourn Ovation (was 2 oktober voor de eerste keer in Rotterdam). En november is het AIDA-maand met AIDAperla, AIDAbella, AIDAmar (3 keer) en… AIDAnova (2 keer).