Trots op onze teams: Nick Hoogeweij, Executive Manager Cruise Port Rotterdam

Hoe lang ben je nu werkzaam bij CPR?

‘Afgelopen oktober vierde ik mijn zesjarig jubileum bij Cruise Port Rotterdam. Ik ben begonnen als Assistent Manager en heb me werkelijk geen dag verveeld. De cruise industrie is zo’n prachtige industrie om in te mogen werken, daar ga je helemaal in op. Inmiddels heb ik nu ook mijn Port Facility Security certificaat.’

Wat is voor jou “prachtig” in de cruise industrie?

‘Het is een sector waar innovatie, ontwikkeling, service en milieu bovenaan staan. Ik ben trots om hier te mogen werken.’

In de afgelopen bijna twee jaar heeft CPR beslist niet stil gezeten. Wat heeft die periode jou gebracht gelet op je werk?

‘De afgelopen tijd is voor ons allemaal uitdagend geweest. Rotterdam is blij een bijdrage te hebben kunnen leveren aan onder meer repatriëring van crewmembers en verscheidene technical calls. Sinds september ontvangen we weer regulier cruiseschepen met passagiers. Echt een feest voor iedereen en we zijn heel gelukkig dat wij onze mooie stad en haven weer, binnen de daarvoor geldende regels, mogen delen met enthousiaste passagiers.’

Kijkend naar de toekomst…? 

‘Kerst vieren wij met elkaar op de Cruiseterminal met een cruiseschip aan de kade. Daar verheug ik me op. Voor volgend jaar zien wij een verder herstel van de cruisebranche. Ik zie uit naar 2022 en voor nu wens ik een ieder een mooie kerst en alle goeds voor het nieuwe jaar!’