Het cruise-leven is weer in Rotterdam!

Na een zware periode voor de gehele cruise industrie met Covid-19, is Cruise Port Rotterdam verheugd dat de industrie vrijwel geheel weer is opgestart, zo ook in Rotterdam. Hoewel Cruise Port Rotterdam in de afgelopen twee jaar niet gesloten is geweest. Er zijn schepen ontvangen i.v.m. repatriëring van bemanningen en voor technical calls. Cruise Port Rotterdam is trots dat we ook in deze periode een steentje hebben kunnen bijdragen. Maar… 5 februari was het feest want toen startte het cruise-leven in Rotterdam weer met AIDAprima en daar waren we héél blij mee.

Maart werd een bijzondere maand met naast AIDAcosma elke week en het gloednieuwe hospitaalschip Global Mercy 3 dagen aan de kade bij Cruise Port Rotterdam. Waarna ze nog een aantal dagen aan de overkant op de Parkkade verbleef. Ze bereidde zich voor op haar reis naar Afrika. In maart ging AIDAprima in Rotterdam in het droogdok en zagen we het nieuwe AIDAcosma elke week. Mooi! Zie verder Turn Around & Transit Call én de doop van Rotterdam VII in Rotterdam!