Prettige feestdagen


Het jaar gaat langzaam naar haar einde, een prachtig en geweldig jaar maar ook een zorgelijk en triest jaar, op een manier die niemand van ons had kunnen bevroeden.

Laten we hier focussen op het prachtige en feestelijke immers, dat geeft hoop, vreugde en inspiratie. December is tenslotte een feestelijke maand! De cruise industrie is terug na een lange en moeilijke tijd van pandemie. Vele cruise schepen met vrolijke gasten hebben we welkom mogen heten. Een geweldige en verheugende ervaring, een ervaring waar we trots op zijn dat we daar onderdeel vanuit mogen maken. We wensen een ieder prettige feestdagen en het ALLER beste voor een mooi en vredevol 2024 met veel mooie cruise-ervaringen. We zien er naar uit u in 2024 weer te mogen verwelkomen!

Warme groet van ons allemaal in Rotterdam.
Nick, Mai en het voltallige Cruise Rotterdam Team

Nick Hoogeweij, Executive Manager
Mai Elmar, Executive Director
Cruise Port Rotterdam