Lekker eten in Rotterdam

Restaurant Bertmans

Aan de Karel Doormanstraat – winkelstraat vlak bij de Lijnbaan – met uitzicht op het Schouwburgplein en De Doelen, is restaurant Bertmans gevestigd.

In basis een vegetarisch restaurant met een prima keuken
‘We vinden het fijn om voor iedereen goed te kunnen koken, daarom hebben we veel opties voor mensen die vega(n) zijn of gewoon wat minder vlees en vis willen eten’, zegt men bij Bertmans. Er is genoeg keuze voor mensen die bepaalde voedselallergieën hebben, of zich simpelweg beter voelen door bepaalde producten niet te eten.

Bertmans’ uitgangspunt is: verrassende, voedzame en echt lekkere gerechten te koken, gemaakt van pure, seizoensgebonden ingrediënten. De keuken laat zich graag inspireren door wereldse kooktechnieken en smaken. Daarbij staat de passie voor de gezonde keuken centraal.

“Inderdaad verrassend, veelzijdig qua smaakaanbod èn heel lekker!”, vernamen we van gasten.

Karel Doormanstraat 292, Rotterdam, 010 742 0910