Turn Around & Transit Call News 2024

Cruise Port Rotterdam is een “year around” destinatie geworden. Op 2 januari werd het eerste cruiseschip van 2024 ontvangen, MSC Euribia. In de maand januari was zij het eerste van acht schepen.  Vervolgens kwamen ms Ambition, Ambience, AIDAnova èn MSC Euribia meerdere keren, soms elke week. CPR ontving deze eerste maanden ook ms Iona, Bolette en Aurora… Daarna ms Nieuw Statendam, Britannia, Mein Schiff 3 èn ms Rotterdam… en toen moest de maand mei nog beginnen! Het werd een prachtige lente voor Cruise Port Rotterdam!

Op 3 april verwelkomde Cruise Port Rotterdam de 2.500.000-ste passagier!

Ms Iona (P&O Cruises) had 3 april de 2.500.000-ste passagier aan boord. Het was mevrouw Fotheringham, zij was net op weg om in het centrum Rotterdam de Markthal te gaan bezoeken… Mevrouw Fotheringham werd ’s ochtends door Nick Hoogeweij (Executive Manager) en Arjan van der Linde (Terminal Manager) in het zonnetje gezet (zie foto).