Turnaround & Transit Call News

Er komt heel wat moois aan het eerste halfjaar, zoals Regal Princess, Queen Elizabeth, ms Rotterdam in haar thuishaven en elke week AIDAperla. Wat AIDA betreft is er groot nieuws betreffende het tweede halfjaar. Allernieuwste schip van AIDA Cruises komt ook naar Rotterdam!                    November 2018 wordt al AIDAmaand, want in deze maand komt niet alleen AIDAperla. AIDAmar maakt van de novembermaand een feestje door ook enkele keren te komen, AIDAbella komt en… het allernieuwste schip van AIDA Cruises, ms AIDAnova, zal Rotterdam eveneens bezoeken. Op woensdag 21 november en donderdag 29 november meert het schip af aan de kade van de cruise terminal. Wat een eer! AIDAnova, nu nog in aanbouw, is een supermodern en milieu ontziend schip dat gebruik maakt van de modernste technieken, zoals varen op LNG (Liquid Natural Gas). Het schip is 337 meter lang en heeft cabins voor 5.200 passagiers. Dit zien we gek genoeg steeds meer: hoe groter hoe schoner!