In the Picture: Beursplein Square

Uitkijkend op de “Koopgoot” treffen we “Een van de mooiste shopgebieden in de city”. Naast tientallen fashionstores en flagstores, zien we hier Hudson Bay en “unique Dutch brandstores” als Hema en C&A, maar ook bijvoorbeeld pret a porter merken als Gerry Weber (Beursplein 4). Dit is een modemerk voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en service. Er is bijvoorbeeld altijd lekkere koffie en er zijn soms dagen dat er visagisten aanwezig zijn om de beleving nog groter te maken. Gerry Weber startte in 1973. Hij zag toen op de markt nauwelijks echte kwaliteit, geen mooie rokken, geen mooie pantalons en geen poloshirts in de juiste pasvorm en snit... Daar wilde hij wat aan doen en vandaag is het een wereldbedrijf met het hoofdkantoor in Halle (Duitsland). “Sportief klassiek met knipoog naar de hedendaagse trend”, zo karakteriseert retail manager Nederland, Fleur van der Klei de stijl. Iedere collectie bevat stijlvolle modellen in de maten 36 t/m 48.