Mag Je Niet Missen: Kunsthal

De Kunsthal heeft steeds weer schitterende exposities. Dit museum bevindt zich in het Museumpark. Je kunt dit park makkelijk bereiken, eventueel aanlopen (pl.m. 20 minuten). Vraag het bij de Tourist Information Balie op de cruise terminal.

Thierry Mugler: Couturissime

Dit najaar presenteert de Kunsthal Rotterdam
de spectaculaire tentoonstelling Thierry Mugler: Couturissime. Hier kun je de verschillende werelden van de markante kunstenaar, visionair, couturier, fotograaf en parfumeur, Thierry Mugler bewonderen. Innovatief en rebels weet Thierry Mugler al bijna vijftig jaar iedereen te verbazen met zijn buitengewone creaties. De theatrale tentoonstelling duikt in Muglers unieke verbeeldingskracht waarin perfectionisme, Hollywoodglamour, dromen, exotische wezens, erotiek en science fiction elkaar afwisselen. De Tentoonstelling in de Kunsthal is tot 8 maart 2020 en brengt meer dan 150 outfits samen uit de periode tussen 1977 en 2014, waarvan de meeste voor het eerst tentoongesteld worden. De Kunsthal Rotterdam is de eerste locatie in Europa waar deze spectaculaire overzichtstentoonstelling getoond wordt.