Hartelijk welkom beste lezers bij de winter/kerst editie van Cruise Port Rotterdam Newsletter!

Mai Elmar:

‘Zeer gewaardeerde lezer,
…weer een jaar dat naar zijn einde gaat. En wat een jaar!

Wat vind jij Nick?: ‘Wel, na twee jaar van uitdagingen, covid regels en lock down is het een geweldig jaar van herstel geweest. Dankzij een veerkrachtige cruise industrie, vaccinaties, boosters en strikte hygiëne- en desinfectie protocollen zijn we weer aan slag’. Zeker Nick, veerkrachtig en opmerkelijk zijn absoluut twee belangrijke sleutelwoorden. Veel respect voor alle cruiserederijen voor de fabuleuze wijze waarop ze in korte tijd alle schepen weer operationeel hebben weten te relanceren. Een enorme operatie dat een groot compliment verdient! ‘Helemaal eens Mai, het is een cadeau om in een dergelijke industrie te mogen werken en te ervaren dat deze uitdagende tijd ons nog hechter heeft gemaakt in samenwerking, begrip en communicatie!’

Namens Nick en mijzelf én ons hele team danken wij jullie hartelijk voor het cadeau dat jullie voor ons zijn! We zijn trots om deel uit te mogen maken van deze industrie die nu nog sterker de toekomst in gaat. Of het nu gaat om service, accommodaties, fantastische ervaringen of leidend zijn in de nog meer milieumaatregelen die komen gaan. We wensen een ieder – aan boord of aan de wal – mooie feestdagen. Warme groet van ons allemaal in Rotterdam!’

Mai                           Nick

Mai Elmar               Nick Hoogeweij
Executive Director Executive Manager