Turn Around & Transit Call News

Cruise Port Rotterdam is heel gelukkig met alweer volop cruiseschepen aan de kade. Enkele schepen per week, soms zelfs bijna elke dag. Dit jaar kende een rustige start maar wel met een technical call van het gloed nieuwe expeditie- cruiseschip Seabourn Venture. Tevens zagen we AIDAprima geregeld, AIDAcosma en de nieuwe ms Global Mercy.

In april onder meer voor het eerst Mein Schiff 3, 4 èn 6, waarvan twee samen aan de kade! Later de prachtige ms Enchanted Princess, MSC Preziosa, MSC Virtuosa… én in mei werd ms Rotterdam VII gedoopt door HKH prinses Margriet aan onze kade! Ze is het derde cruiseschip van de HAL in de serie Pinnacle Class en het vlaggenschip vanHolland America Line. AIDAprima was 18 augustus voor de 100 ste keer in Rotterdam! Het ms Queen Mary 2 was dit jaar -na tien jaar- weer terug in Rotterdam. Niet te vergeten het ms Queen Victoria alsmede ms Britannia, ms Iona en méér. Alle schepen waren zó van harte welkom en zullen dat altijd zijn!