10 Reasons to visit rotterdam

Er wordt wel eens gezegd dat er 10 redenen zijn, maar er zijn er meer. We noemen er een paar: Cruise Port Rotterdam heeft haar kade in City Centre naast de beroemde Erasmusbrug en het varen vanaf de zee naar de cruiseterminal is zonder blokkeringen. Plezierig is ook de ultieme nautische serviceverlening en natuurlijk de perfecte ontvangst van de passagiers! Rotterdam is ook architectuurstad, museumstad (40 musea van oude meesters tot hot contemporary), terrassenstad en kunststad. Wat dit laatste betreft: kijk maar eens naar het grootste fresco ter wereld in de Markthal. Verder ontwikkelt de stad zich ook heel snel naar mode- en lekker eten en drinken-stad en komen er elk jaar nieuwe hotspots bij, zoals recentelijk Thoms (aan de Meent). Thoms is restaurant, café-bar, terras en tevens bierbrouwerij. En Rolph’s Deli (aan de Otto Reuchlinweg 974, vlak bij de cruise terminal.