Welkom! – Newsletter Winter 2021

De tijd van Kerst en Oud en Nieuw is weer aangebroken, mooie momenten om toch in samenzijn te vieren hoewel nu beperkter dan we hadden gehoopt. Echter saamhorigheid is altijd belangrijk en hier hebben we nu meer dan ooit invulling aan gegeven, zeker ook in het afgelopen – wederom - uitdagende jaar. Niet alleen hebben we saamhorig prestaties geleverd in een meer dan uitdagende tijd. We hebben ook in uitstekende samenwerking professionele hygiëneprotocollen ontwikkeld en ingevoerd die een veilige cruisevakantie mogelijk maken.

Saamhorigheid en samenwerking niet alleen binnen de cruise industrie maar ook met autoriteiten, ministeries en (medische) experts, op alle niveaus in de hele wereld. Werkelijk een prestatie die wederom laat zien laat zien hoe ver onze industrie over de geografische grenzen heen reikt. Wij voelen ons trots en bevoorrecht dat wij mogen behoren tot deze vooruitstrevende en verantwoordelijke industrie, waar wij in Rotterdam met plezier ons steentje  aan bijdragen.

Dank, veel dank voor en aan ieder van u.

Wij wensen wij u mooie dagen samen met uw dierbaren en alle goeds in een gezond, gelukkig en voorspoedig nieuwjaar!

Warme groet van ons allen bij Cruise Port Rotterdam,

Mai Elmar

Executive Director